Pai

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2019

11.8.2019
Pai sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa toisen viipurilaisen kaveriksi.

4.8.2019
Pailla on kotiehdokas eikä siitä toistaiseksi oteta kyselyitä vastaan.

31.7.2019
Iloinen Pai muutti hoitopaikkaan Turkuun.

23.7.2019
Ihastuttava Pai on yhä kotia vailla. Lempeä ja ystävällinen Pai on päässyt testaamaan hihnakävelyä, joka sujui todella hienosti.

Eipä olisi uskonut, että siinä menee pentu ensimmäistä kertaa hihnassa. Niin hieno oli Pain suoritus! Reipas tyttö paineli rohkeasti häntä heiluen eteenpäin kohti uusia tuoksuja. Pai asuu täyteen ahdetussa pentuaitauksessa eikä elo ole taatusti aina helppoa ja rauhaisaa. Sopuisa ja kiltti Pai tulee kuitenkin hienosti muiden koirien kanssa toimeen ja kiltisti pysyttelee sivussa kahnauksista. Pai tulee onnellisena hakemaan vierailta osaansa huomiosta, ja tekee sen aina yhtä nätisti olematta mikään riiviö. Kunpa ihanaa Paita onnistaisi pian oman kodin suhteen.

Viipurin koirat - Pai 19.7.2019

22.6.2019
Suloinen ja ystävällinen Pai tulee rauhallisesti vierelle tutkailemaan josko sillekin olisi vähän huomiota ja rapsutuksia tarjolla. 

Kesäisellä tarhareissulla Irinan kotipiha on täyttynyt useista hylätyistä ja kodittomina löydetyistä koiranpennuista. Joukossa vilistää hauskannäköisiä ruskeavalkoisia pentuja, jotka tulevat uteliaasti ja ystävällisesti tekemään tuttavuutta. Irina kertoo, että pentue löydettiin ulkoa emonsa kanssa. Kyseessä on mitä luultavammin kotikoiran ei-toivottu pentue, sillä emolla oli omistaja ja se steriloitiin. Lisäksi lähes jokainen pennuista on hyvin reipas ja ihmisrakas, joten ne ovat saaneet varttua ihmisten läheisyydessä. Kuusikko korjattiin talteen Irinan luokse ja nyt vekkulit PapuPessi, PinguPellervoPilvi ja Pai ovat valmiita etsimään itselleen ikiomat ja huolehtivaiset kodit Suomesta.

Voi mikä ihana pentu. Suuren pentulauman keskeltä on vaikea erottua, mutta vierelle hiljaa hipsivää Paita ei voi olla huomaamatta. Pai ei yritä riekkumalla saada huomiota itselleen vaan rauhallisesti tassuttelee vierelle ja asettaa päänsä syliin. Rapsutukset tuntuvat Paista taivaallisilta eikä tyttö tee muuta kuin vain katselee onnellisena silmiin nauttien koko hetkestä täysin sydämin. Pai istuu nätisti ja rauhallisesti sylissä, ja pienestä alkukummastuksesta huolimatta tyttö tuntuu viihtyvän ihmisten lähellä oikein hyvin. Ainakin toistaiseksi Pai vaikuttaa rauhalliselta pennulta, ja myös hiljaiselta sellaiselta. Muiden aitauksen koirien kanssa Pai tulee hyvin toimeen ja sen päivät kuluvat nukkuen, syöden ja pentukavereiden kanssa leikkien. Elämä ulkoaitauksessa vähäisestä ihmisseurasta nauttien ei kuitenkaan ole se mitä Pai haluaa, joten toivottavasti joku ihana ihminen huomaisi pian tämän kultakimpaleen ja tahtoisi omakseen. Pai on reipas, ihmisrakas ja luottavainen pentu, joka voisi soveltua monenlaiseen ympäristöön.

Koska pentujen menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, oletuksena on että koiratarhan lisäksi ne ovat elelleet jossain kylänraitilla. Voi kuitenkin olla, että talviaikaan syntyneet pennut ovat saaneet aluksi asua jossain sisätiloissa, sillä muuten ne eivät välttämättä olisi selvinneet talven pakkasista. Pennuilla ei varmasti ole mitään käsitystä kotikoiran elämästä, joten tulevan omistajan on oltava motivoitunut erilaisten perustaitojen harjoitteluun. Sisäsiisteyttä, hihnassa kävelemistä ja yksin olemista lähdetään opettelemaan pyöreästä nollasta aivan kuten minkä tahansa muunkin pennun kanssa. Uudessa ympäristössä pentu voi kohdata uusia ja jännittäviä asioita, joihin auttaa yleensä rauhallinen totuttelu, aika ja palkitseminen pienistäkin edistysaskelista.

Viipurin koirat - Pai 8.6.2019

Viipurin koirat - Pai 23.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.