Rei

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 65 cm)
Syntymäaika: 8/2021
Tautitestattu: 11/2022

1.12.2022
Rei sai kodin Sipoosta.

18.11.2022
Rei muutti Suomeen! Rei odottaa omaa kotia hoitopaikassaan Helsingissä.

8.11.2022
Rei on pakannut kassinsa ja muuttaa kotihoitopaikkaan marraskuun puolivälissä. Se valmistautui Suomeen lähtöön käymällä tautitesteissä, jotka olivat kaikkien tutkittujen vektorivälitteisten tautien osalta negatiiviset.

Reiltä testattiin myös rabiesvasta-ainetasot, jotka olivat riittävällä tasolla ja osoittivat, että sillä on rokotuksista saatu suoja tautia vastaan.

25.8.2022
Komea, ihmisrakas ja reipas poika Rei. Tapasimme Rein Viipurissa ja poika osoittautui oikein mukavaksi tuttavuudeksi.

Rei lähti kanssamme iloisena lenkille ja oli kamalan kiinnostunut kaikista kepeistä. Kuuma hellepäivä ei Reitä väsyttänyt vaan siitä oli ihan mahtavaa päästä touhuamaan ihmisten kanssa. Keppileikit olivat eniten pojan mieleen. Reistä saisi ihan varmasti mahtavan kaverin itselleen. Kunpa joku huomaisi pojan, ettei kotikoiran elämään tottunut Rei joutuisi jäämään syksyn sateisiin ja talven pakkasiin.

Viipurin koirat - Rei 12.8.2022

19.6.2022
Rei ei voi ymmärtää miten pennusta saakka kotona asunut ja omiin ihmisiin syvästi kiintynyt poika on yhtäkkiä joutunut keskelle isoa koiratarhaa. 

Rei saapui Snezhannan tarhalle toukokuun lopulla. Se oli Viipurissa asuvan perheen koira, mutta lapsen tullessa pahasti allergiseksi joutui perhe tekemään surullisen päätöksen. He ottivat Snezhannaan yhteyttä ja kertoivat Reistä. Uutta kotia oli ilmeisesti yritetty etsiä ensin muualta, mutta tuloksetta. Lapsi oli lähetetty väliaikaisesti asumaan isoäidilleen, sillä ei pystynyt enää asumaan kotona allergiaoireiden vuoksi. Snezhanna uskoo kodin puhuneen totta, varmuudeksi omistajat olivat halunneet näyttää vielä allergiatestien tuloksia. 

Entinen omistaja on kertonut Rein olevan toukokuun lopulla noin yhdeksän kuukauden ikäinen poika eli Reillä olisi pian ikää 10 kuukautta. Hänen mukaansa Rein äiti on labradori ja isä australianpaimenkoira, mutta sen enempää varmuutta asiasta ei ole -  siksi tulee varautua siihen, että luonne on lopulta jotain muuta kuin näillä kahdella rodulla. Entinen omistaja on kertonut Rein olevan fiksu ja nopea oppimaan. Se osaa joitakin käskyjä, hihnakävely sujuu ja valjaat on sille ihan entuudestaan tuttu asia. Se on tottunut kaupunkivilinään ja lapsiin. Se suhtautuu muihin koiriin hyvin eikä ole toistaiseksi käyttänyt ääntään erityisemmin.

Rei etsii omistajaa joka on valmis tarjoamaan sille runsaasti liikuntaa ja aivotyöskentelyä. Jos olet haaveillut rescuesta, josta olisi harrastuskoiraksi niin tässä voisi hyvinkin olla sellainen!

Reistä haaveilevan kannattaa tutustua labbiksen ja aussien rotukuvauksiin. Rei on jo nyt aika kookas poika ja painoa sillä on n. 28 kiloa. Aussiet eivät ole koiria sieltä hiljaisemmasta päästä, joten on mahdollista ettei Reikään aivan mykäksi jää. Ääniherkän ihmisen kannattaakin kääntää katse toisaalle. Emme myöskään tiedä millä tasolla Rein peruskoulutus on, joten töitä voi olla luvassa jotta voimakkaan koiran kanssa lenkkeily on omistajalle mukavaa puuhaa. 

Ihmisrakas Rei jää tarhalle odottamaan että tulisi huomatuksi, ja pääsisi viettämään vasta alkanutta elämäänsä kunnolliseen ja rakastavaan loppuelämän kotiin.

Luovutamme Rein kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta. Rei on rokotettu kattavasti ja se tautitestataan sekä rabiesvasta-ainetestataan ennen Suomeen tuloa. 

Viipurin koirat - Rei 6/2022

Viipurin koirat - Rei 6/2022

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus