Venla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2020
Tautitestattu: 10/2022

7.10.2022
Venla sai kodin Salosta.

23.8.2022
Tapasimme iloisen Venlan tarhalla, mutta ilouutisia emme ehtineet vielä kertoa: oma koti odottaa Venlaa Suomessa!

Viipurin koirat - Venla 12.8.2022

25.7.2022
Venla on iloinen ja nuori huskytyttö, joka päätyi Snezhannan tarhalle kesäkuun lopulla.

Venlan elämä on tuskin ollut kovin hääppöistä. Se on peräisin Borodinskoen kylästä. Siellä se asui jonkun talon nurkalla lyhyessä ketjussa. Venla onnistui nappaamaan itselleen pihapiirissä käyskennelleen kanan ja sen jälkeen omistaja halusikin sitten hankkiutua siitä eroon. 

Venla asuu tällä hetkellä samassa aitauksessa kahden kohtalotoverinsa kanssa. Se on sosiaalinen ja ihmisrakas tyttö, joka innostuu suuresti päästessään hihnakävelylle tarhalla käyvien vapaaehtoisten kanssa. Muun ajan Venla viettää pienessä aitauksessa tarhan tapahtumia seuraten. Ihmisten kanssa pääsee kunnolla seurustelemaan harvoin, sillä lähes 300 koiran tarhalla riittää hommia paiskottavaksi. 

Venlalla on ikää arviolta muutaman vuoden verran ja koska se ei ole kasvanut tarhalla, on se saattanut nähdä vähän muutakin maailmaa. Erilaisia ihmisiä on ehkä päästy tapaamaan ja erilaisia asioita kokemaan. Siltä reipas ja sosiaalinen Venla ainakin vaikuttaa. Emme kuitenkaan tiedä millaista Venlan elämä on ollut. Ehkä suloisesta pennusta on haluttu ja jaksettu huolehtia, mutta sen kasvettua siitä on tullut riesa omistajalleen ja se on saanut tyytyä ketjuun. 

Venla tahtoisi kovasti löytää itselleen ulkoilusta pitävän aktiivisen kodin, missä koiran kanssa halutaan ja jaksetaan liikkua. Emme tiedä onko Venlalle koskaan opetettu mitään sen kummempia taitoja, joten sisäsiisteyttä ja yksinoloja on varauduttava harjoittelemaan. Hihnassa Venla osaa kävellä. Reipas Venla saattaisi soveltua monenlaiseen asuinympäristöön ja perheeseen.

Venla on sterilisoitu tarhalla. Kooltaan se vaikuttaa melko sirolta keskikokoiselta.

Luovutamme Venlan ainoastaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta.

Viipurin koirat - Venla 7/2022

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.