Tilli

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2022
Tautitestattu: 6/2022

1.7.2022
Tilli sai kodin Loimaan seudulta.

12.6.2022
Tillin ensimmäinen vuorokausi hoitopaikassa on sujunut hyvin.

Valjaissa kävely sujuu hyvin, samoin hoitotoimenpiteet, kuten kynsien leikkuu. Tilli on tullut hyvin toimeen hoitopaikan toisen koiran kanssa. Tilli on ottanut iloisesti sukupuoleen katsomatta vastaan niin tutut kuin tuntemattomatkin ihmiset. 

Tillillä on tällä hetkellä korkeutta n. 45 cm ja painoa 12 kg.

Viipurin koirat - Tilli kotihoidossa 6/2022

11.6.2022
Ihastuttava Tilli Tilliäinen pääsi Suomeen jatkamaan oman kodin etsintää.

Tilli tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Siltä testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis), jotka olivat kaikki negatiivisia.

7.5.2022
Tilli on reipas ja utelias miehenalku, joka haluaisi jo lähteä valloittamaan kotisohvaa! 

Huhtikuun alussa liikkuva sterilointiklinikka kurvasi tarhalle tuoden Viipurin seudulta kiinniotetun kokonaisen koiraperheen Snezhannalle. Pennut olivat kaikki iloisia ja sosiaalisia, samoin ystävällinen emokoira. Snezhannalle olikin heti selvää, että emokoira oli selvästi ihmisiin tottunut kotikoira, jonka pennut oli kaikki ei-toivottuja. Pian tarhalle saapumisen jälkeen emo alkoi kuitenkin voida huonosti ja vaikka kaikki voitava tehtiin emo yrityksistä huolimatta menehtyi. Snezhannan mukaan emo oli hieno koira, jonka kohtalo kovasti surettaa häntä.

Iloiset, ihmisrakkaat natiaiset KirsikkaNeilikka, LeinikkiKanerva ja Tilli odottavat jo kovasti omien ihmisten tapaamista!

Tilli on pentueen ainoa poika. Siskojensa tavoin Tilli suhtautuu ihmisiin ystävällisesti ja luottavaisesti. Sylissä Tilli istuu nätisti, ehkä sitä myös hitusen jännittää tilanne. Tilli on päässyt harjoittelemaan valjaiden pukemista ja hihnakävelyä. Sympaattinen Tilli vaikuttaa ihastuttavalta pennulta, jolle koko maailma on vielä auki.

Emme tiedä pentujen elämästä ennen tarhalle saapumista kovinkaan paljon, mutta koska emo oli ihmisiin luottavaisesti suhtautuva todennäköinen kotikoira, jonka kanssa pennut saivat varttua lähes nelikuisiksi saakka, näyttää niiden tulevaisuus valoisalta. Tarha ei kuitenkaan ole sopiva paikka kasvaa ja olisi tärkeää, että luottavaisten ja reippaiden pentujen matka jatkuisi pian omaan kotiin uusia taitoja opettelemaan.

Viipurin koirat - Tilli 5/2022

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.