Grafinyu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 10/2015
Tautitestattu: 8/2022
Sijainti: Helsinki, Suomi

9.9.2022
Grafinyu matkusti Suomeen ja jatkaa kodin etsimistä Helsingissä.

Ennen Suomeen tuloa Grafinyu testattiin PCR-testillä 8 vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki taudit olivat negatiivisia. Viipurin Koirat testautti myös Grafinyun rabiesvasta-ainetason, joka oli riittävä antamaan suojan tartuntaa vastaan.

Grafinyun yhteyshenkilönä toimii Marja.

1.8.2022

Viipurin koirat - Grafinyu 13.8.2022

25.7.2022
Lähes 7-vuotias ihmisten parissa elänyt tyttö olisi tuskin koskaan uskonut löytävänsä itseänsä vielä jonain päivänä suurelta koiratarhalta, mutta toisin kävi.

Grafinyu tuotiin Snezhannalle heinäkuun alussa. Iäkkäämmän, ihmisten parissa eläneen koiran vastaanottaminen tarhalle oli Snezhannallekin kova pala eikä tyttöä voitu saatella aitaukseen kyynelittä. Snezhannalle kerrottiin Grafinyun asuneen pikkupennusta saakka erään naisen kanssa. Nainen löysi jossain vaiheessa elämäänsä miehen, mutta puoliso ei pitänyt koirasta ja siitä oli hankkiuduttava eroon. Grafinyu annettiin Viipurin seudulle eräänlaiseen viikinkikylään, missä on historiallisia rakennuksia ja turistitoimintaa. Siellä tyttö asui kahden vuoden ajan, kunnes tilalle otettu laumanvartija alkoi hyökkäillä Grafinyu-polon päälle kasvettuaan aikuiseksi. Niin Grafinyu tuotiin sitten tarhalle.

Snezhanna kehuu ja ylistää Grafinyua mitä hienoimmaksi tytöksi. Sillä on käytöstaidot hallussa ja se rakastaa ihmisiä. Ihmisystävällinen ja kiltti Grafinyu pääsee toivottavasti pian jatkamaan matkaansa tarhalta omaan kotiin Suomeen, sillä tarhalle tyttö ei kuulu. Hihnassa kävely onnistuu hyvin, mutta emme tiedä kuinka muiden taitojen, kuten sisäsiisteyden ja yksinolojen laita on. Tulevan omistajan täytyykin ymmärtää, että jotkit asiat voivat vaatia vielä harjoittelua. Grafinyu odottaa kovasti, milloin pääsee takaisin pehmeälle pedille rauhalliseen ja tuttuun kotiympäristöön. 

Viipurin koirat - Grafinyu 7/2022

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä.Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.